Szélvédő javítás Lébény

2016.12.16

Autóüveg javítása Lébény

Garanciális, pénztárcabarát szélvédő javítás Lébény területén és környékén (+36 70 602 6000), akár 1 órán belül.

Szélvédő javítás Lébény - praktikus tippek

Minden esetben ragassza le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön!
Nyári időszakban az autóüveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő károsodásának elhárítása előtt!
Színezett szélvédő hibájának megszüntetése is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Tekintse meg szereplésünket a SportVerda című műsorban

Miért minket válasszon a szélvédő helyreállítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Egyfelől csak jó minőségű szélvédőt szerelünk be bevált gyártók anyagai közül, másfelől ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő nem hozzáértő szerelőkre, akik olcsó szerelést ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csakis jó minőségű eszközökkel dolgozunk, és ha minket bíz meg a hiba elhárításával, nem kell idegeskednie, sok referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert egy évtizede szerelünk szélvédőket.

2. Akár szombaton is vállalunk repedés javítást, és akár házhoz is megyünk!

3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mivel a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a rendellenesség.

Sokszor szükségszerűnek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, pénztárcabarát megoldás-e, és melyik szakembert válasszam korrekt, villámgyors és megfizethető megoldásért? Személyautó, busz, kamion, teherautó autóüveg javítása a helyszínen.

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Lébény VONZÁSKÖRZETÉBEN!

Villámgyors és szakértő szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott sérülések, hézagok megszüntetése garanciával, javítóműhelyünkben, Önnél vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár kiszállási díj nélkül!

Előfordul, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést vált ki, amelyet orvosolni kell. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakembert hívni, mert elhanyagolható a kár mértéke.


Ha látható hézag vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor érdemes inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés mindennél fontosabb, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább nem érdemes kockáztatni!

Sokszor megtörténik, hogy az autó szélvédője a kőfelverődés hatására azonnal megreped, észrevehető kár keletkezik, amit csak javítással vagy szélvédő cserével lehet eltüntetni.


A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb feladat, hogy miután észrevettük a gondot, akkor azonnal be kell avatkozni, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg helyreállítására!

Ne feledje, ha autójáról van szó, érdemes megbízható szerelőt megbíznia a szélvédőüveg javítás Lébény területén és környékén (06/30 602-6000) való kivitelezéséhez!

Szélvédőcsere Lébény

Akár azonnali szélvédőjavítás vagy csere Lébény övezetében akár munkaszüneti napon, rengeteg tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen károsodik, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a célszerű.

A szélvédő csere eljárása - szélvédőcsere Lébény

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kavicsfelverődés, akármilyen kis problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a "diagnózist" és a gyógyítás eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült szélvédőt kivágó dróttal vesszük ki, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül tudtuk kivenni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy gonddal választja ki a legjobb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezáltal megakadályozva az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ezután még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.


A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak - autóüveg csere Lébény

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, nagyobb autók, illetve kamion között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!


A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a jó állapotban lévő gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Lébény - CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
- jogosítvány,
- forgalmi engedély,
- törzskönyv,
- személyi igazolvány,
- meghatalmazás részünkre.
A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
- jogosítvány,
- forgalmi engedély,
- törzskönyv,
- meghatalmazás a cégünk részére,
- aláírási címpéldány,
- bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Lébény: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.
 • Szélvédő polírozás Lébény: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ.
 • Szélvédő gravírozás Lébény: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
 • Nanobevonat Lébény: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is.

Ha a szélvédő javítás Lébény területén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
olcsó szélvédő szerviz Lébény
Ne feledje, autóüveg csere Lébényterületén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.