Szélvédőjavítás Tárnokréti

2016.12.14

Szélvédő javítás Tárnokréti

Garanciával történő, pénztárca kímélő szélvédő javítása Tárnokréti területén és vonzáskörzetében (06/70 602-6000), akár 1 órán belül.

Szélvédőüveg javítása Tárnokréti - megszívlelendő információk

Először ragassza le a károsodást, hogy ne kerüljön bele piszok!
Nyári időszakban a szélvédő gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget az autóüveg szerelése előtt!
Színezett szélvédő hibájának megszüntetése is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Tordai Istvánnal beszélgettünk

Miért minket válasszon a szélvédő ép állapotba hozására?

1. A leglényegesebb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyfelől kizárólag bizonyított minőségű szélvédőt szerelünk be jól ismert gyártók ragasztói közül, másfelől ne hagyatkozzon szép számmal hirdető ál-szakemberekre, akik olcsó javítást ígérve sok embert becsapnak.
Mi csak jó minőségű anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nyugodt lehet, sok referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, hiszen egy évtizede végezzük a javításokat.

2. Ünnepnap is végzünk hibaelhárítást, és akár a helyszínre is megyünk!

3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a rendellenesség.

Sokszor elkerülhetetlennek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez tanácsos fordulni tisztességes, villámgyors és filléres megoldásért? Személygépjármű, autóbusz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása helyszíni kiszállással.

AUTÓÜVEG CSERE VALAMINT AUTÓÜVEG JAVÍTÁS EGÉSZ Tárnokréti VONZÁSKÖRZETÉBEN!

Gyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károk, hézagok orvoslása garanciával, javítóműhelyünkben, Önnél vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!

Megesik, hogy menet közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert elhanyagolható a kár kiterjedése.


Ha látható repedés vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor ajánlott inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a problémás autóüveggel inkább ne közlekedjen!

Sokszor megtörténik, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására egy pillanat alatt megsérül, szemmel látható kár keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy szélvédő cserével lehet elhárítani.


A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb feladat, hogy miután észleltük a bajt, akkor azonnal intézkedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg helyreállítására!

Csak azt tudjuk javasolni, ha gépjárművéről van szó, érdemes leinformált szerelőt választania a szélvédőjavítás Tárnokréti területén és vonzáskörzetében (06 30 602 6000) történő lebonyolításához!

Szélvédő csere Tárnokréti

Akár azonnali szélvédő szerviz Tárnokréti vonzáskörzetében akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere eljárása - szélvédőcsere Tárnokréti

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen kis problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a "diagnózist" és a kezelés lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg kivétele után jöhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így megakadályozva a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet menni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.


A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak - szélvédő csere Tárnokréti

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, kisteherautók, illetve busz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!


A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Tárnokréti - CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
- jogosítvány,
- forgalmi engedély,
- törzskönyv,
- személyi igazolvány,
- meghatalmazás részünkre.
A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
- jogosítvány,
- forgalmi engedély,
- törzskönyv,
- meghatalmazás részünkre,
- aláírási címpéldány,
- bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Tárnokréti: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.
 • Szélvédő polírozás Tárnokréti: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ.
 • Szélvédő gravírozás Tárnokréti: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
 • Nanobevonat Tárnokréti: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is.

Ha a kőfelverődés javítás Tárnokréti területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
akciós autóüveg beszerelés Tárnokréti
Ne feledje, autóüveg csere Tárnokrétiterületén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.