Szélvédő javítás Mosonszentmiklós

2016.12.15

Szélvédőjavítás Mosonszentmiklós

Garanciával történő, megfizethető szélvédőjavítás Mosonszentmiklós területén és régiójában (06/70 602-6000), akár 1 órán belül.

Autóüveg javítása Mosonszentmiklós - hasznos tudnivalók

Mindig ragassza le a sérülést, hogy ne szennyeződjön!
Nyáron az autóüveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédőt az autóüveg szerelése előtt!
Színezett szélvédő üveg hibájának megszüntetése is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Tekintse meg szereplésünket a SportVerda című műsorban

Miért minket válasszon az autóüveg javítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Egyrészt csak minőségi szélvédőt építünk be bevált gyártók szélvédői közül, másrészt ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő kontárokra, akik jócskán áron aluli munkát ígérve sokakat átvernek.
Mi csak minőségi termékekkel dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nyugodtan alhat, számos referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mivel egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.

2. Hétvégén is végzünk szerelést, és akár az Ön otthonába is megyünk!

3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem hárítható el a gond.

Többnyire kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyit kell fizetni érte, és melyik szakembert válasszam becsületes, villámgyors és áron aluli megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, teherautó autóüveg javítása helyszíni kiszállással.

SZÉLVÉDŐCSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Mosonszentmiklós ÖVEZETÉBEN!

Villámgyors és profi szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, rések megszüntetése garanciával, javítóműhelyünkben, Önnél vagy a helyszínen, akár kiszállási díj nélkül!

Megtörténik, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert szóra sem érdemes a kár nagysága.


Ha látható hézag vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a sérült autóüveggel inkább ne utazzon tovább!

Időnként előfordul, hogy az autó szélvédője a kő hatására mindjárt károsodik, látható sérülés keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni.


Az autóüveg sérülésénél az egyik alapvető teendő, hogy miután észleltük a gondot, akkor haladéktalanul be kell avatkozni, hogy minél nagyobb legyen az esély az autóüveg megmentésére!

Ha ránk hallgat, ha kocsijáról van szó, érdemes jól felszerelt szakműhelyt hívnia a szélvédőjavítás Mosonszentmiklós területén és környékén (06 30 602 6000) történő elvégzéséhez!

Szélvédő csere Mosonszentmiklós

Rövid határidőn belüli szélvédő szerviz Mosonszentmiklós környékén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehézkesen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
A legjobb, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere folyamata - szélvédőcsere Mosonszentmiklós

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kőfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a "diagnózist" és a gyógyítás folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült szélvédőt egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg kivétele után következhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel kiküszöbölve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet menni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.


A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak - autóüveg csere Mosonszentmiklós

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, nagyobb autók, illetve kamion között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!


A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a jó állapotú kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Mosonszentmiklós - CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
- jogosítvány,
- forgalmi engedély,
- törzskönyv,
- személyi igazolvány,
- meghatalmazás részünkre.
A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
- jogosítvány,
- forgalmi engedély,
- törzskönyv,
- meghatalmazás a cégünk részére,
- aláírási címpéldány,
- bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Mosonszentmiklós: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.
 • Szélvédő polírozás Mosonszentmiklós: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ.
 • Szélvédő gravírozás Mosonszentmiklós: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
 • Nanobevonat Mosonszentmiklós: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is.

Ha a szélvédő javítás Mosonszentmiklós területén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
megrepedt szélvédő szerelése Mosonszentmiklós
Ne feledje, autó szélvédőcsere Mosonszentmiklósterületén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.